Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Depenent de la temporada i la càrrega de treball , molts membres del personal simpàtic cuidar el benestar dels nostres hostes.

Emprades són:

 

Joan Xef

Nascut a Manacor al 1982, de ben jove un apassionat de la cuina, el Mar i la música. Estudia cuina i pastisseria a Barcelona, treballa a restaurants de renom com El Túnel de’n Marc Palou i Lasarte, fins que acaba com a xef del restaurant Osmosis de Barcelona. Al 2014 comença l’aventura amb el Jaume i la Clara a Son Carrió on s’especialitza amb cuina mallorquina renovada, enamorat del producte local i de les noves tècniques de cuina que permeten sorprendre amb els seus sabors, colors i textures.

Jaume Cap de sala

Nascut a Son Carrió l´any 1983. Apasionat de la musica, el Mar, el vi i el bon menjar. A la seva juventut va treballar de músic i de cambrer, fins que va canviar a carter, on va treballar vuit anys. L’any 2014 juntament amb el Joan i la Clara es va embarcar en una nova aventura obrint el Restaurant Es Torrent de Son Carrió.

Clara Gerent

Nascuda a Barcelona l’any 1990, gran entusiasta de la gastronomia i del món dels vins. Estudia Biotecnologia a la Universitat de Vic en la promoció 2008-2012. Posteriorment comença a treballar en diferents restaurantes de Barcelona fins que, enamorada de Mallorca, decideix empendre una nova vida com a gerent del seu pròpi restaurant juntament amb en Joan i en Jaume, en el petit poble de Son Carrió.

CLOSE
CLOSE
Facebook
Google+
SOCIALICON