Depenent de la temporada i la càrrega de treball , molts membres del personal simpàtic cuidar el benestar dels nostres hostes.

Emprades són:

 

Joan Xef

Nascut a Manacor al 1982, de ben jove un apassionat de la cuina, el Mar i la música. Estudia cuina i pastisseria a Barcelona, treballa a restaurants de renom com El Túnel de’n Marc Palou i Lasarte, fins que acaba com a xef del restaurant Osmosis de Barcelona. Al 2014 comença l’aventura amb el Jaume i la Clara a Son Carrió on s’especialitza amb cuina mallorquina renovada, enamorat del producte local i de les noves tècniques de cuina que permeten sorprendre amb els seus sabors, colors i textures.

Clara Gerent

Nascuda a Barcelona l’any 1990, gran entusiasta de la gastronomia i del món dels vins. Estudia Biotecnologia a la Universitat de Vic en la promoció 2008-2012. Posteriorment comença a treballar en diferents restaurantes de Barcelona fins que, enamorada de Mallorca, decideix empendre una nova vida com a gerent del seu pròpi restaurant juntament amb en Joan i en Jaume, en el petit poble de Son Carrió.